Hjælp med parforhold / skilsmisse

I Danmark er det kun halvdelen af alle ægteskaber, der holder. Statistikken taler sit klare sprog: Det er svært at få et forhold til at fungere!

Selv et godt forhold kan have brug for et par justeringer i ny og næ, og det er vigtigt, at man får talt sammen og afstemt forventninger løbende.

Måske klarer I det glimrende selv, eller måske har I brug for mere ordnede forhold, hvor der er en tredjepart tilstede.


Parterapi – En investering i forholdet

Parterapi kan være en investering i Jeres forhold, en måde at redde forholdet fra at forlise eller en afklaring af, om I skal blive sammen eller skilles.

Måske føler I, at gnisten ikke længere er tilstede og har brug for at arbejde på at få den tilbage, eller måske har der været utroskab i forholdet, og der er tvivl om tilliden kan genvindes og forholdet står til at redde.


Mønstre fra fortiden

Det er ikke ualmindeligt, at man kan have nogle uhensigtsmæssige mønstre med sig, som kan spores tilbage til barndommen eller tidligere forhold, som skaber store problemer i det nuværende parforhold.

Har du mistanke herom, kan det være en god ide, at arbejde med dette fokus i et individuelt forløb.


Seksuelle problemer

Man kan sagtens have et sundt og respektfuldt parforhold helt eller næsten uden sex. Nogle opnår nærhed og intimitet med hinanden på andre måder – og det er helt fint!

For mange hænger sex og parforhold dog uløseligt sammen. Der kan derfor let opstå frustration og/eller problemer i forholdet, når sexlivet ikke fungerer (enten for den ene eller begge parter).

Selv om man kender hinanden godt, kan mange have svært ved at være ærlige og tale åbent om ønsker og behov sammen med deres partner. Man kan være bange for at såre den anden eller blive afvist eller latterliggjort.

Terapi er en tryg og god ramme til at få belyst og bearbejdet diverse seksuelle problemetikker, der kan stå i vejen for et velfungerende parforhold.

Jeg tilbyder både individuel terapi og parterapi i arbejdet med forhold og skilsmisse. Nogle gange kan familiesamtaler, hvor eventuelle børn inddrages, være en god ide.


Det næste skridt:

Hvis du har spørgsmål til min hjælp med parforhold / skilsmisse , eller ønsker at igangsætte et forløb, så tryk på knappen herunder og kontakt mig.


Andre områder jeg ofte hjælper med: