Kan jeg hjælpe dig?

”Jeg ved slet ikke, om mit problem er stort nok til at gå til psykolog?”

Denne sætning hører jeg ofte første gang, jeg møder en klient. Og dertil kan kun svares, at ethvert problem har relevans, hvis det fylder meget i ens tanker eller liv.

Nogle opsøger en psykolog, fordi de ikke føler, de er det rette sted i deres liv og har brug for afklaring, andre fordi en relation til eksempelvis kæresten, ægtefællen eller kollegaen tilbagevendende volder problemer. Andre igen fordi selvværdet trænger til en justering.

Min overbevisning er, at intet problem er for småt og de fleste problemer kan løses eller mindskes, hvis man tillader sig selv at se dem i øjnene og arbejde med dem.


Ingen problemstilling er for lille

Ingen ville drømme om, at lade en lille splint sidde i fingeren, bare fordi den er lille. Vi kan alle relatere til lettelsen, når vi endelig får den vristet fri med pincetten. Det samme gælder for de ”psykiske splinter”, vi pådrager os hen ad vejen.

Jeg har erfaring med og behandler de fleste problematikker, nedenstående er eksempler på nogle af de mest almindelige, jeg støder på i min praksis:


Hvem kan gå i terapi?

Terapi er for alle! Den vigtigste forudsætning for et vellykket forløb er motivation, altså at du er motiveret til at gøre en indsats for at ændre på de forhold, du er utilfreds med.

Terapi kræver en god, engageret psykolog, men også en samarbejdsvillig klient, som har et oprigtigt ønske om at rykke sig.

De fleste af mine klienter er voksne, men jeg har også erfaring med – og tager imod -unge og børn – f.eks. i forbindelse med skilsmisse, mobning, angst og stress eller ved generel mistrivsel.

Jeg tilbyder individuel-, par– og familieterapi.


Det næste skridt:

Hvis du har spørgsmål til terapien, eller ønsker at igangsætte et forløb, så tryk på knappen herunder og kontakt mig.