“Walk and talk”

For nogle kan det være svært, ja næsten grænseoverskridende at sidde face to face og tale om sine problemer med en psykolog. Det er måske lige netop det, der gør, at man gang på gang udskyder at få gjort noget ved et problem eller en fastkørt livssituation – og det er en skam.

Derfor har jeg valgt at tilbyde, at terapien kan foregå udendørs i form af en såkaldt “walk and talk”, hvor man taler, imens man går en tur sammen. Dette er en meget uformel måde at få sat fokus på sine problemer. Og så får man selvfølgelig også glæde af dagslyset, naturen og den motion, som gåturen giver.

Der er som sådan ingen grænser for, hvad man kan tale om på en “walk and talk”; metoden egner sig dog ikke til par- eller familieterapi.

Med mindre du har andre ønsker, går vi i området omkring Bøllemosen i Jægersborg hegn. Skulle det regne eller sne, har jeg regnslag, som jeg gerne låner ud.  Desuden tilbyder jeg en kop takeaway kaffe til turen.

En “walk and talk” varer ca. 50 minutter.

Ønsker du “walk and talk” frem for almindelig terapi, må du meget gerne give besked herom, inden vi mødes til første samtale.


Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre nærmere, hvis du er i tvivl om, jeg kan hjælpe dig med dit specifikke problem.


Pris og varighed for “walk and talk”:

Pris og varighed for en session er den samme som ved individuel terapi.