“Walk and talk”

For nogle kan det være svært, ja næsten grænseoverskridende at sidde face to face og tale om sine problemer med en psykolog. Det er måske lige netop det, der gør, at man gang på gang udskyder at få gjort noget ved et problem eller en fastkørt livssituation – og det er en skam.

Derfor har jeg valgt at tilbyde, at terapien kan foregå udendørs i form af en såkaldt “walk and talk”, hvor man taler, imens man går en tur sammen. Dette er en meget uformel måde at få sat fokus på sine problemer. Og så får man selvfølgelig også glæde af dagslyset, naturen og den motion, som gåturen giver.

Der er som sådan ingen grænser for, hvad man kan tale om på en “walk and talk”; metoden egner sig dog ikke til par- eller familieterapi.

Vi går i området omkring Lyngby sø eller i Sorgenfri Slotshave, som egner sig perfekt til en gåtur i rolige omgivelser.

En “walk and talk” varer ca. 50 minutter.

Ønsker du “walk and talk” frem for almindelig terapi, må du meget gerne give besked herom, inden vi mødes til første samtale.


Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre nærmere, hvis du er i tvivl om, jeg kan hjælpe dig med dit specifikke problem.


Pris og varighed for “walk and talk”:

Pris og varighed for en session er den samme som ved individuel terapi.


Det næste skridt:

Hvis du har spørgsmål til “walk and talk”, eller ønsker at igangsætte et forløb, så tryk på knappen herunder og kontakt mig.