Om Terapi til dig

Velkommen til Terapi til dig. Mit navn er Maria Baastlund Nielsen. Jeg er autoriseret psykolog, og siden 2005 har jeg arbejdet i privat praksis med individuel terapi (for voksne, unge og børn), parterapi og familieterapi.

Jeg har 15 års klinisk erfaring med at hjælpe mennesker af alle slags med at få styr på livet og  det personlige overskud tilbage.

 

Min baggrund:

Jeg blev færdiguddannet som psykolog (Cand. Psych.) ved Københavns Universitet i 2004 og autoriseret af Psykolognævnet i 2008.

I min tid som privatpraktiserende psykolog, har jeg haft rigtig mange problematikker mellem hænderne og har således en bred erfaring og ballast at trække på i forhold til mine klienter. Jeg har både arbejdet med sygesikringsklienter, forsikringsklienter og såkaldte ”selvbetalende” klienter, som ikke har nogen henvisning.

Sideløbende med mit arbejde i privat praksis har jeg bl.a. undervist i psykologi i forskellige sammenhænge.

Jeg tager løbende forskellige kurser og certificeringer, og holder mig ajour på den nyeste viden og forskning inden for mit område.

 

Jeg har stor erfaring med håndtering af:

De konkrete problematikker, som her er beskrevet, er nogle, jeg ofte støder på. Det betyder imidlertid ikke, at jeg ikke har erfaring med eller behandler andre problematikker.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre nærmere, hvis du er i tvivl om, jeg kan hjælpe dig med dit specifikke problem.

 

Jeg hjælper desuden mine klienter med:

 

Det rigtige metodevalg:

Jeg gør brug af en række forskellige metoder, men søger altid at vælge den metode, som bedst matcher din situation, udfordringer og ønsker.

 

Terapi i afslappede og hyggelige omgivelser:

Terapien foregår på mit kontor få minutters gang fra Lyngby Station, hvor jeg arbejder som psykolog i Lyngby. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at sidde (uforstyrret) i den store hyggelige have, ligesom det altid er muligt at gå en tur/tage en walk and talk i den omkringliggende natur.